Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediyesi, Kısas Mahallesinde yürüttüğü kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yeni yolları vatandaşların hizmetine sunuyor.

        Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mevcut yolları yenileme ve yol ağını genişletmek amacıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla üst yapı hizmetlerini sürdürüyor.

        Yolların daha konforlu hale getirilmesi amacıyla yol çalışmalarını merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın yürüten fen işleri müdürlüğü, Kısas Mahallesinde kilitli beton parke döşeme çalışmalarını devam ettiriyor. Yolların bakım ve onarımını yaparak, çalışmalarını kısa sürede tamamlayan ekipler, yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor. Yürütülen çalışmalar nedeniyle vatandaşlar, Haliliye Belediyesine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

        Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçenin dört bir yanında yürüttüğü yol çalışmalarını periyodik olarak tüm mahallelerde devam ettiriyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa