Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde son kullanma tarihi geçmiş ürün satan, etiket fiyatıyla kasadaki fiyatı uyuşmayan aralarında Türkiye’de çok sayıda şubesi bulunan zincir marketlerin de yar aldığı marketlere ceza yağdı.

        Ceylanpınar ilçesinde Belediye Zabıta Müdürlüğü ve Şanlıurfa İl Ticaret Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezindeki marketlere yönelik denetim yaptı. Ekipler, market reyonlarındaki fiyat etiketi ile kasa etiket fiyat karşılaştırmasının yanı sıra ürünlerin son tüketim tarihlerine yönelik denetimler gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde 7 zincir markette son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin olduğunu belirleyen ekipler, kasa etiket fiyat karşılaştırmasında da usulsüzlük olduğunu tespit etti. Tarihi geçmiş çok sayıda ürüne el koyan ekipler, tespit ettiği fiyat usulsüzlüğü ile ilgili de cezai işlem uyguladı. Denetimde ele geçirilen son kullanma tarihi geçmiş 60 kilogram beyaz et ile çok sayıda gıda ürünü yakılarak imha edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa