Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlçe genelinde rutin temizlik hizmetlerine devam eden Eyyübiye Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi cami, mescit ve taziye evlerinde detaylı temizlik çalışması başlattı.

        Her bayram öncesi olduğu gibi bu bayramda da vatandaşların rahat bir bayram geçirmesi için hazırlıklarını sürdüren Şanlıurfa merkez Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde büyük camilerden başlayarak halı yıkama ve detaylı temizlik işlerine hız verdi.

        Bayram sabahına kadar tüm camileri pırıl pırıl hale getirecek olan ekipler, temizliği tamamlanan camilere gül suyu sıkıyor.

        Eyyübiye genelinde belirlenen kurban satış ve kesim yerleri için de tedbirler alan Eyyübiye Belediyesi, kesim sırasında ve kesim tamamlandıktan hemen sonra temizlik ve dezenfekte işlemlerini gerçekleştirmek için ekip planlamasını tamamladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa