Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali LEYLAK/ ŞANLIURFA, (DHA)ŞANLIURFA'nın Birecik ilçesine giden otomobile, arkalarından gelen ve içerisinde husumetli oldukları ailenin bulunduğu otomobil çarptı. Kazadan sonra taraflar arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

        Olay, akşam saatlerinde BirecikNizip karayolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Gaziantep'ten dönen İbrahim Sepil'in kullandığı 63 DP 028 plakalı otomobil, Birecik ilçe girişinde daha önce işlenen bir cinayet nedeniyle husumetli oldukları Yatas ailesi fertlerince kullanılan aracın çarpmasıyla durduruldu. Araçtan inen İbrahim Sepil ve yanında bulunan Arap Sepil ile Yatas ailesi mensupları arasında silahlı kavga çıktı. Tüfek ve tabancalardan çıkan kurşun ve saçmaların isabet ettiği; İbrahim Sepil, Arap Sepil ve Adil Yatas yaralandı. Kavgayı görenlerin ihbarıyla olay yerine gelen ekipler, yaralanan 3 kişiyi Gaziantep ve Birecik'teki hastanelere kaldırdı.

        Olayla ilgili başlatılan soruşturma polis tarafından sürdürülüyor. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Şanlıurfa Ali LEYLAK

        2022-06-30 23:10:30

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa