Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa'da başlayan Göbeklitepe Bölgesel Okçuluk Yarışmasına klasik ve makaralı yay kategorisinde toplam 120 sporcu yarışmaya katıldı.

        Ata sporu okçuluğun yaygınlaşması amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Okçuluk kulübü tarafından düzenlenen Göbeklitepe Bölgesel Okçuluk Yarışması Şanlıurfa 11 Nisan sahasında gerçekleşti.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığının organizasyonuyla düzenlenen yarışmaya 6 ilden toplam 120 sporcu katıldı. Minikler, küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde sporcular klasik ve makaralı yay dallarında yarıştı.

        Yarışmaya katılan sporcular Göbeklitepe Bölgesel Okçuluk Yarışması'nın Şanlıurfa’da yapılmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa