Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde (Besi OSB) yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirip ardından bölgede incelemelerde bulundu.

        Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Vali Yardımcısı Metin Esen ile birlikte, Besi OSB Bölge Müdürlüğü’nde yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirerek, bölgede faaliyet yürüten işletmelerle ilgili brifing aldı. İlk olarak büyük baş hayvan çiftliklerini gezen Vali Ayhan, damızlık hayvanlarla ilgili çiftlik yöneticilerinden bilgi aldı. Besi OSB alanının yatırımcılara açık bir fırsat olduğunu belirten Vali Ayhan, bölgede yatırım yapmak isteyen iş insanlarını destekleyeceklerini belirtti.

        Besi OSB gezisini Biyogaz Enerji Tesisi ile sürdüren Vali Ayhan, burada yöneticilerinden bilgiler aldı. Benzer yatırımların Şanlıurfa için önemli olduğunu vurgulayan Vali Ayhan, tarım kenti Şanlıurfa’nın geleceğinin Besi OSB ile birlikte parlak olduğunu söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa