Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’nın trafikte kanayan yarası olan Süleymaniye mahallesinde yolların genişletilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi mahallede kamulaştırma çalışması başlattı.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatlarıyla, Büyükşehir Belediyesi şehir içi ulaşımda vatandaşların daha rahat ve konforlu yollara kavuşması için yol ağını genişletiyor. Bu alanda Süleymaniye Mahallesinde 25 metrelik yol açmak için kamulaştırılması gereken yapılardan, 65 bağımsız yapının yıkım çalışmalarına başlandı. Kalan yapılarla ilgili kamulaştırma çalışmaları devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kendi ekip ve ekipmanlarıyla bölgede güvenlik önlemi alarak bağımsız yapıların yıkımına başladı. Bağımsız yapıların yıkımı ile birlikte Süleymaniye Mahallesi, Salih Özcan Bulvarı ile İpekyol Mahallesini birleştiren bağlantı yolunda ulaşım daha kolay olacak.

        Trafik akışını hızlandıracak olan yol 25 metre genişliğinde olacak. Yapıların yıkım işlemleri en kısa sürede tamamlanarak yol vatandaşların hizmetine sunulacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa