Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, YKS sınavlarına girecek öğrenciler için oluşturulan destek masasını ziyaret ederek öğrencilerle birebir ilgilendi.

        Başkan Ekinci, sabah saatlerinde Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından YKS sınavlarına girecek öğrencilerin sorun yaşamaması için öğretmenevi önünde kurulan destek masasını ziyaret ederek, masa yönetiminden bilgi aldı. Masa yönetimine, öğrencilerin sorun ve sıkıntı yaşamaması için talimat veren Başkan Ekinci, daha sonra destek masasına oturarak, öğrencilerden gelen istek ve taleplerle bizzat ilgilendi. Tüm ekipleriyle öğrencilerin sorun yaşamaması için saha olduklarını belirten Başkan Ekinci, tüm imkanları ile öğrencilerin hizmetinde olduğunu söyledi.

        Geleceğin teminatı olan gençlerin sınavda emeklerinin karşılığını almaları temennisinde bulunan Başkan Ekinci, ilçede gençlere yönelik yapılan ve yapılacak büyük yatırımlara dikkat çekerek, Viranşehir gençlerine yatırımların devam edeceğini kaydetti. Yaklaşık bir saat masayı yöneten Başkan Ekinci, öğrencilerin sınava girecekleri saatin ardından masadan ayrıldı. Öğrenci ve öğrenci velileri ise, desteklerinden dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa