Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eğitime verdiği destekle adından sıkça söz ettiren Viranşehir Belediyesi, YKS sınavlarına girecek öğrenciler için destek masası oluşturdu.

        Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, cumartesi ve pazar günü YKS sınavlarına girecek öğrencilerin sorun yaşamaması için öğretmenevi önünde destek masası oluşturdu. Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatı ile kurulan destek masası, gelen taleplere anında cevap vererek, sorun yaşayan öğrencilerin yardımına koştu. Öğrencilerin sorun ve sıkıntı yaşamaması için sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayan ekipler, sınav sabahı girecekleri okulu bulamayan ve sınava yetişmeye çalışan öğrencileri okullarına yetiştirdi. Okullarını bulmaya çalışan öğrencilere yardımcı oldu. Destek masası, öğrencilere her türlü desteği sağlarken, belediye ekipleri de sıcaklığın yaklaşık 40 dereceyi bulduğu ilçede sınava girecek öğrenciler ile okul bahçesinde heyecanla bekleyen velilere soğuk su dağıttı.

        Sınava giren öğrencilere başarılar dileyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ekiplerin sahada olduğunu ve tüm imkanları ile öğrencilerin hizmetinde olduğunu söyledi.

        YKS’nin, öğrencilerin gelecekleri açısından önemli bir basamak olduğunu belirten Başkan Ekinci, sınavında ter dökecek öğrencilerin emeklerinin karşılığını almalarını temenni etti. Viranşehir gençlerinin başarılı olması için ne gerekiyorsa yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirten Ekinci, “Kıymetli gençlerimizin sınav heyecanını paylaşıyor, tüm öğrencilerimize girecekleri önemli sınavda başarılar diliyorum” diye konuştu.

        Öğrenci ve öğrenci velileri ise, desteklerinden dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa