Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde buğday tarlasının yanmasını traktör ve su ile müdahale eden mahalleli engelledi.

        Edinilen bilgiye göre yangın, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Yönlü Kırsal Mahallesi'nde yaşandı. Yol kenarında bulunan buğday ekili tarla, iddiaya göre plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir araçtan atılan sigara izmariti nedeniyle yanmaya başladı. Yangını gören mahalleli, olay yerine koşarak itfaiye ekiplerine haber verdi.

        Birlikte yangına müdahale ettiler

        Tarlaya giren traktörler, yanan alan ile tarlanın diğer ekili kısımlarının birbiriyle bağlantısını koparmak için arasını sürdü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ile vatandaşlar, birlikte hareket ederek rüzgarın da etkisiyle şiddetlenen alevlerin daha fazla yayılmaması için büyük çaba harcadı. Uzun süren uğraşları ardından yangın tamamen söndürüldü.

        Ekiplerin yangının kesin çıkış nedeniyle ilgili incelemeleri devam ederken, yangın nedeniyle tarlada bulunan sulama borularında hasar oluştuğu belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa