Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Şanlıurfa Tanıtım Günlerinde, vatandaşlar ve stant açan esnaflarla bir araya geldi.

        Memleket özlemi çekenler, Şanlıurfa’nın tarihi, kültürü ve yöresel lezzetlerini merak edenler Şanlıurfa Tanıtım Günleri çerçevesinde İstanbul Yenikapı’ya akın etti. Beyazgül, tanıtım günlerinde, alana gelen vatandaşlarla yakından ilgilendi. Yenikapı’da stant açan esnaları dolaşan Beyazgül, yöresel yemeklerin tadına bakan vatandaşlarla sohbet edip onları Şanlıurfa’yı daha yakından görmeleri için kente davet etti. Vatandaşların sevgi seli ile karşılanan Beyazgül Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrencilerine Urfa yemeklerinden ısmarladı. Misafirperverliğinden dolayı Beyazgül’e teşekkür eden tıp fakültesi öğrencileri ilk fırsatta Şanlıurfa’yı ziyaret edeceklerini söyledi. Alanda bulunan yüzlerce iş yerini tek tek dolaşan Beyazgül, beraberindekilerle birlikte alanda bulunan vatandaşların yanına giderek sohbet etti. Beyazgül’ün kendilerine doğru geldiğini gören kadınlar zılgıt sesleriyle İstanbul Yenikapı etkinlik alanını adeta inletti. İsottan biber reçeline acılı Urfa kebabından, ciğer kebabına ve geniş yelpazede hediyelik ürünlerinin de sunulduğu Şanlıurfa Tanıtım Günleri 12 Haziran Pazar akşamına kadar ziyaretçilerini kapılanı açık tutacak.

        Şanlıurfa, lezzetlerinin İstanbul’a taşındığını aktaran vatandaşlar bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa