Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa merkez Eyyübiye ilçesinde dört mahalleye daha doğalgaz ulaştırılması için ilk kazma vuruldu.

        Eyyübiye’ye bağlı Akabe, Akşemsettin, Direkli ve 15 Temmuz Mahallelerine doğalgaz ulaştırmak için Direkli Mahallesi’nde düzenlenen törene, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, doğalgaz şirketi yetkilileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

        Eyyübiyelilere verdikleri sözlerin birçoğunu yerine getirdiklerini anımsatan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Akabe, Akşemsettin, Direkli ve 15 Temmuz Mahallelerinin manevi anlamda çok değerli olduğunu ve buradaki vatandaşların en büyük talebinin doğalgaz olduğunu söyledi. Bu dört mahallenin doğalgazı hayal olarak gördüğünü ancak kendilerinin hayalleri gerçeğe dönüştürmek için var olduklarını kaydeden Kuş, “Allah’a çok şükür, yoğun çabalarımız, gayretimiz, ilçe başkanımız, meclis üyelerimiz, teşkilatımız, muhtarlarımız ve AKSA Doğalgaz şirketiyle birlikte çalışmamız sonucu, bugün dört mahallemize doğalgaz ulaştırmak için kepçeyi vurduk. Eyyübiye’mize ve Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa