Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eyyübiye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen Taşıma Merkezli Okullar Arası 14. Bahar Şenliği ödül töreni, Kırk Mağara İlk ve Orta Okulunda düzenlendi.

        Eğitimde fırsat eşitliğinin yakalanması adına kırsaldaki öğrencilere yönelik organizasyonlara büyük önem veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, öğrencilerle bir araya gelerek bu tür desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi. Kırsalda eğitim gören öğrencilerin sosyal aktivitelere katılımının sağlanması, kaynaşmaları ve eğitim öğretimde başarılarının artırılmasını hedefleyen Taşıma Merkezli Okullar Arası Bahar Şenliği çerçevesinde, bilgi yarışmaları, masa tenisi, dart, satranç, futbol ve voleybol turnuvaları, halk oyunları gibi etkinlikler düzenlendi. Turnuvada dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi amacıyla düzenlenen bahar şenliği kapanış törenine, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Kaymakamı Kudret Kurnaz, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

        Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Kuş, uhuvvet yani kardeşliğin kaynaşma ile başladığını ifade ederek, “Uhuvvet sevgiyle, istişareyle başlar. Burada gördüğüm kadarıyla, servis şoförlerimize kadar herkes bu şenliğe dâhil olmuş. Onlara da çok teşekkür ediyorum” dedi.

        Konuşmaların ardından, bahar şenliklerine katılan okulların öğrencileri, hazırladıkları tiyatro gösterileri, halk oyunları, sıra gecesi etkinliklerini sergileyerek büyük beğeni topladı. Kuş, program sonunda yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalyalar ve çeşitli hediyeler ile bahar şenliklerinin düzenlenmesinde emeği geçenlere günün anısına teşekkür plaketleri verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa