Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaköprü Belediyesinin açtığı tekvando kurslarında geleceğin olimpiyat şampiyonluğuna aday çocuklar yetişiyor.

        Karaköprü Belediyesinin çocukları spora yönlendirmek ve boş zamanlarını sporla değerlendirmeleri için açtığı spor kursları devam ediyor. Doğukent Mahallesindeki tekvando kursunda çocukların sporla tanışıp gelişmesi için antrenörler eşliğinde çalışmalar yapılıyor. 813 yaş arası çocukların eğitim gördüğü kursta tekvando sporunun kuralları, eğitimi ve kas gelişimi için fiziksel çalışmalar gerçekleştirilirken, geleceğin milli takım ve olimpiyat şampiyonu sporcuları yetiştirilmesi hedefleniyor. Tekvando antrenörü Müslüm Ataşlar, çocukların eğitimine önce saygı ve sevgi değerleri ile başladıklarını ifade ederek daha sonra fiziksel gelişim adına çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

        Antrenör Ataşlar, “Kurslarımız yaz aylarında da devam edecek. Bütün çocuklarımızı kurslarımıza davet ediyoruz, onların boş zamanlarını sporla değerlendirmelerini ve hem sağlıklı yaşam hem de spor disiplini ile buluşmalarını istiyoruz. Bize bu güzel tesiste bu imkanları sağlayan Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli’ye çocuklar adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

        Tekvando kursuna gelen çocuklar da hem spor yaptıklarını hem de çok eğlendiklerini belirttiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa