Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’da bir araya gelen bisiklet tutkunları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için tarihi sokaklarda pedal çevirdi.

        19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanlığı, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Harran Üniversitesi tarafından “Bisikletini Al Gel” etkinliği düzenlendi. Çok sayıda bisiklet tutkununun bir araya gelerek gerçekleştirdiği bisiklet turu, Şanlıurfa Müze Kompleksinde start aldı. 7’den 70’e kadın ve erkeklerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte bisiklet tutkunları Kızılkoyun Nekropol’ü Balıklıgöl Platosu ve tarihi çarşıların olduğu yol güzergahından geçerek görsel bir şölen sundu. Gençlik Haftası çerçevesinde gerçekleşen bisiklet turu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde sona erdi.

        Bisiklet turuna katılan vatandaşlar, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin hafta boyunca düzenleyeceği çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa