Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, larva başta olmak üzere karasinek ve sivrisinek ile mücadele için ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        Yaz aylarında gecelerin kabusu olan ve uykuları bölen sivrisinek, karasinek ve diğer haşerelere karşı Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatları doğrultusunda ilaçlama çalışmaları başlatıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Bozova kent merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahalle ve mezralarda belirlenen program dahilinde ilaçlama çalışmalarına gece geç saatlere kadar sürdürüyor.

        Halkın sağlığını düşünerek yaz aylarının vatandaşların kabusu olan sivrisinek ve karasinekle mücadele için 6 ekiple Bozova ilçe genelinde girilmedik sokak cadde ve mezra bırakılmadan ilaçlama çalışmaları tam hız devam ettiklerini söyleyen yetkililer, teknik donanımlı araçlar ile çalışan deneyimli belediye personelinin, gün içinde ve gece geç saatlerde düzenli olarak ilaçlama çalışmalarını sürdürmeye devam ettiğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa