Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinliklerinde yollara çıkan sanat otobüsünün son durağı Birecik ilçesi oldu. Urfa Ahengi Müzik topluluğunun sahne aldığı gecede çocuklar palyaço ve tiyatro unutulmaz bir gece yaşadı.

        Sanat ve kültür alanında Şanlıurfa’da çeşitli programlar düzenleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, sanat otobüsü Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir ilçede ve kent merkezinde etkinlikler düzenleyerek çocukların gönüllerine dokundu. Kent merkezi ve 13 ilçede düzenlenen programların sonuncusu Birecik ilçesinde gerçekleşti. Birecik ilçesinde düzenlenen programa Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ile vatandaşlar katıldı.

        Urfa Ahengi Müzik Topluluğunun sahne aldığı gecede, çocuklar tiyatro ekibi, hacivat ve karagöz gösterileriyle unutulmaz bir gece yaşadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa