Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA)- ŞANLIURFA´da dilencilik yaparken yakalanıp zabıta aracına kitlenen çocuk, sıcaktan etkilenince fenalık geçirdi. Ağlayarak aracın havalandırma boşluğundan sesini duyurmaya çalışan çocuğu fark eden çevredeki vatandaşlar, yaşanan duruma tepki gösterdi. Olay anında çekilen görünütüler sosyal medyada tepkiye yol açtı.

        Şanlıurfa'da ramazan ayı dolayısıyla dilencillere yönelik uygulama yapan zabıta ekipleri, yakaladığı 13 yaşllarındaki bir çocuğu minibüse kilitledi. Bir süre araçta kilitli kalan çocuk, sıcak havadan etkilenerek araca tekme atarak ve havalandırma boşluğundan sesini duyurmaya çalıştı. Ağlayarak çevredekilerden yardım isteyen çocuğu fark edenler, zabıta minibüsünün yanına gelerek kapıyı açmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine toplanan kalabalıktakiler polisten yardım istedi. Bu yaşananlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı. Bir süre sonra araç başına gelen sürücü, camiye namaz kılmaya gittiğini, kısa süreli araç başından ayrıldığını söyledi. Kapısının açılmasıyla araçtan çıkan ve gözyaşı döken çocuğu çevredekiler teselli etti.

        Yaşananlar sırasında çekilen görüntüler sosyal medyada paylaşılınca zabıta görevlilerine tepki gösterildi. Sosyal medya kullanıcılarının eleştirdiği olaya ilişkin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığından yapılan açıklamada, dilencilik yaparken yakalanan çocuğun, ailesinin bulunması için İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubeye teslim edildiği belirtildi. (DHA)DHA-Genel Türkiye-Şanlıurfa Ali LEYLAK

        2022-04-24 19:11:20

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa