Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Ekinci, üniversite okuyan öğrencilerin evine giderek menemen pişirdi. Ekinci ve öğrenciler menemen yiyerek, sahur yaptılar

        Gençler ve öğrencilerle her platformda bir araya gelen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti Viranşehir Gençlik Kolları Başkanı Sıraç Yıldırım ile birlikte üniversiteli gençleri kaldıkları eve misafir oldu. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Ekinci, sahur öncesinde ise mutfakta becerisini sergiledi. Sahur için menemen pişiren Başkan Salih Ekinci, pişirdiği menemeni üniversiteli gençlerle birlikte yedi. Ekinci'nin marifetleri ve yaptığı menemen üniversiteli gençlerden tam not aldı. Başkan Salih Ekinci, “Geleceğimizin teminatı üniversiteli genç kardeşlerimizin hem Ramazani Şerif’lerini tebrik ettik hem de muhabbetlerine ve gönül sofrasına konuk olduk. Gençlerle bir araya gelmekten çok büyük keyif alıyorum çünkü gençlerimizin enerjisi her zaman bizlere güç veriyor. Gençlerin fikirleri bizim için çok önemli. Sahur vakti fikirlerini dinledik, gençlerin sorularını cevapladık. Biz de öğrencilik günlerimize tekrar döndük. Öğrenci evlerinde sahur vakti, muhabbet vaktidir. Bugün de sahurda çaylarımız demli, muhabbetimiz koyuydu ”dedi.

        Ekinci, Ramazanı Şerifin bereketini ve coşkusunu kendileriyle paylaşan üniversiteli gençlere güzel sohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür etti.

        Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren üniversite öğrencileri ise, güzel muhabbet ve sohbetleri için Başkan Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa