Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet SEZGİN/ SİVEREK (Şanlıurfa), (DHA)ŞANLIURFA'nın Siverek ilçesinde kar kalınlığının 1 metreyi aştığı Çıkrık Mahallesi'nde paletli ambulans yolda kalınca sağlık ekipleri hastaya ulaşmak için 2 saat yürüdü.

        İlçeye 64 kilometre uzaklıktaki Çıkrık Mahallesi'nde rahatsızlanan Mehmet Emin Güven (30), hastaneye gidebilmek için 112'den yardım istedi. İhbarla harekete geçen sağlık ekipleri, paletli ambulansla yola çıktı ancak araç kara saplandı. Bölgeye gelen belediye ekipleri, ambulansı kurtarmak için çalışma başlattı. Bu sırada sağlık ekipleri, göğüs ve karın ağrısı şikayeti çeken hastaya ulaşmak için yola yürüyerek devam etti. 2 saatlik yürüyüşle adrese ulaşan ekipler, ilk müdahaleyi evde yaptı. Ekipler, daha sonra kurtarılan paletli ambulans ile hastayı Siverek Devlet Hastanesi'ne ulaştırdı.FOTOĞRAFDHA-Genel Türkiye-Şanlıurfa / Siverek Mehmet SEZGİN

        2022-01-26 11:14:14

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa