Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, durakta servis beklediği sırada, üşüyen kediyi hırkasıyla örten çocuk o anda hissettiklerini anlattı.

        Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde durakta servis beklediği sırada, durakta üşüyen kediyi fark eden ortaokul öğrencisi 13 yaşında ki Emir Haktan Yakşi, havaların soğuk olmasına rağmen üzerindeki hırkayı çıkarıp kediyi örttü. Duyarlı davranışı gören bir vatandaş, bu anın fotoğrafını çekerek sosyal medyada paylaşması üzerine her kesimden taktir toplayan Emir Haktan Yakşi, o anda İHA’ya konuştu.

        Durakta beklediği sırada üşüyen kediyi fark ettiğini söyleyen Yakşi, ”Ben çarşıdan geliyordum durakta bir tane kedinin üşüdüğünü fark ettim, çünkü kedi ıslanmıştı. Ben de üzerimdeki hırkayı çıkarıp üstünü örttüm. O esnada bir abla, ben fark etmemişim fotoğrafımı çekmiş ve sosyal medyada paylaşmış” dedi

        Tüm hayvanları sevmek gerektiğini söyleyen Yakşi, "Biz hayvanları çok sevmeliyiz, onlara yardımcı olmalıyız çünkü onlar da Allah’ın birer kuludur. Elimizden geldiğince onlara barınaklar sağlamalı, onlara yem vermeli ve asla onlara zarar vermemeliyiz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa