Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA)ŞANLIURFA'da, elektrik sobasının devrilmesi sonucu çıkan yangında yaralanan Ahmet Acar (74) teravi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Eşi Saliha Acar´ın (57) tedavisinin sürdüğü bildirildi.

        Narlıkuyu Mahallesi'nde dün bir apartmanın giriş katındaki dairede, Saliha-Ahmet Acar çiftinin ısınmak için yaktığı elektrikli soba devrilince yangın çıktı. İhbar üzerine adrese sevk edilen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek söndürdü. Yaralanan Acar çifti, hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan yaralılardan Ahmet Acar, bu sabah, yaşamını yitirdi. Ahmet Acar'ın cenazesi, otopsinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Saliha Acar'ın tedavisi ise sürüyor.DHA-Güvenlik Türkiye-Şanlıurfa Ömer ŞULUL

        2022-01-14 17:23:21

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa