Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yayaların kullanım alanı olan kaldırım işgallerinin önüne geçmek için denetimlerine devam ediyor.

        Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatıyla Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yayaların kullanım alanı olan kaldırımların işgal edilmemesi için harekete geçti. İlçenin farklı noktalarında denetimlerini sürdüren ekipler, kaldırımların işyerleri tarafından işgal edilmemesi için işletme sahiplerine uyarılarda bulundu. Kaldırımların yayaların ortak kullanım alanı olduğunu belirten ekipler, vatandaşların alışverişlerini daha iyi şartlarda yapabilmeleri için kurallara uyulması gerektiğini kaydetti.

        Bahçelievler bölgesinde esnaf tarafından işgal edilen kaldırımdaki malzemelerin alınmasını sağlayan zabıta ekipleri, bölgedeki görüntü kirliliğinin de önüne geçti. Ekipler tarafından yapılan sözlü uyarı sonrası ise kurallara uymayan işyerleri hakkında gerekli işlemlerin başlatılacağı belirtildi.

        Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada, işgallerin önüne geçilmesi için vatandaşların taleplerini 4442263 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezine aktarabilecekleri kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa