Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’da kontrolden çıkarak şarampole devrilen kamyonetin sürücüsü ve yanındaki arkadaşı ile kasasında taşıdığı 2 eşek yaralanırken bir eşek ise telef oldu. Telef olan eşek olay yerine çağrılan kepçenin kazdığı çukura gömüldü.

        Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa Gaziantep karayolunun Suruç ilçesine bağlı Yanaloba kırsal Mahallesi yakınlarında yaşandı. Müslüm Y.’nin kullandığı 38 YZ 996 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada sürücü Müslüm Y. ve yanındaki arkadaşı İbrahim Y. ile kamyonetin kasasında bulunan 2 eşek yaralanırken 1 eşek ise telef oldu.

        Yaralı sürücü ve arkadaşı hastaneye kaldırılırken telef olan eşek ise gömüldü

        Yaralı sürücü ve arkadaşı, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Suruç Devlet Hastanesine kaldırılırken olay yerine çağrılan veteriner, yaralı eşekleri kontrol etti. Kazada yaralanan 3 eşekten biri, olay yerinde can verirken birinin durumunun ise ağır olduğu belirtildi. Kaza sonrası bölgeden kaçmaya çalışan diğer eşek ise jandarma tarafından kovalama sonucu yakalandı.

        Yaralı eşek tedavi edilmek üzere hayvan sağlığı merkezine götürülürken sağlıklı olan eşeğin ise kamyonettekilerin sahiplenmemesi üzerine Yanaloba kırsal Mahallesi çobanına hibe edileceği belirtildi.

        Eşeklerin nereye götürülmek istendiği öğrenilemezken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa