Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güneydoğu Anadolu Bölgesinde etkisini gösteren kar yağışı ve buzlanma nedeniyle aç kalan yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı.

        Şanlıurfa Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Siverek ilçesi sınırlarında bulunan kar yağışının etkili olduğu 1910 rakımlı Karacadağ bölgesi ve eteklerinde kış şartlarından etkilenerek yem bulmakta güçlük çeken yaban hayvanları için doğaya 2 ton 140 kilo yem bıraktı. Bölgede yaban hayvanlarının aç kalmaması amacıyla Karacadağ eteklerine içerisinde yonca, sebze, arpa bulunan 2 ton 140 kilogram yem düzenli olarak doğaya bırakıldı.

        Yaban hayvanlarının besin ihtiyacını gidermek amacıyla Karacadağ bölgesine yem bırakma çalışmasına katılan Doğa Koruma ve Milli Parklar 3. Bölge Müdürü Hacı Ahmet Çiçek ve beraberindekiler yem bıraktı.

        Yemleme çalışmalarının belli aralıklarla sürdürüleceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa