Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali LEYLAKÖmer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA)ŞANLIURFA'da, polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 26 şüpheliden 14´ü emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı´nca yürütülen soruşturma kapsamında Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin iki ay süren teknik ve fiziki takibinin ardından kent merkezi ve Akçakale ilçesinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan baskınlarda; 'fuhşa aracılık ve teşvik' ile 'fuhuş için yer temin etmek' suçlarını işledikleri iddiasıyla aralarında Azerbaycan, Kırgızıstan, Suriye ve Rusya uyruklu kadınların da bulunduğu 26 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise 2 tüfek ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 30 bin 60 lira ile 1220 dolar ele geçirildi.

        Gözaltına alınan şüpheliler arasındaki 14 kadın emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Diğer şüphelilerin sorgularının sürdüğü bildirildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Şanlıurfa Ali LEYLAK-Ömer ŞULUL

        2022-01-05 17:42:35

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa