Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali LEYLAKÖmer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA)ŞANLIURFA'da, piyasa değeri 20 milyon lira olan 217 kilo eroini inşaat ve yalıtım malzemesi yüklü kamyonetle taşıyan 2´si kadın, 5 kişi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin kendilerini aile gibi gösterdiği belirtildi. 

        İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Van'dan batı illerine uyuşturucu sevkiyatının yapılacağı ihbarı üzerine kent girişinde uygulama noktası oluşturdu. Polis ekipleri, inşaat ve yalıtım malzemesi yüklü kamyoneti şüphe üzerine durdurdu. Ekipler, 'Lozen' isimli eğitimli köpekle yaptıkları aramada; inşaat malzemeleri arasında, 217 kilo eroin ele geçirdi. Uyuşturucuya el koyan polis, Ö.M., Y.S., Ö.S., A.Ö. ve A.S.'yi gözaltına aldı. Ele geçirilen eroinin piyasa değerinin 20 milyon lira olduğu belirtildi.

        Şüpheliler arasında yer alan 2 kadın, ifadesinde uyuşturucudan haberlerinin olmadığını, İstanbul´dan gezmek için yola çıktıklarını ve Doğu turu yaptıklarını söyledi. Aile görüntüsünde uyuşturucu sevkiyatı yaptıkları öne sürülen 5 şüpheli emniyetteki sorgulamalarının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Şanlıurfa Ali LEYLAK

        2021-11-29 15:05:34

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa