Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde “Bi Hareketine Bakar Hayat” Emniyet Kemeri farkındalık uygulaması yapıldı.

        Siverek’in en işlek Bulvarı Mustafa Remzi Bucak Bulvarında gerçekleştirilen denetimlere Siverek Kaymakamı Aziz Gölbaşı, İlçe Emniyet Müdürü Özer Bilgehan, trafik polisleri ve mülki amirler katıldı.

        Uygulamada sürücülerin emniyet kemerleri kontrol edilerek, sürücülere emniyet kemeri ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı ve ‘Bi Hareketine Bakar Hayat’ broşürleri dağıtıldı.

        Uygulama ile ilgili açıklamada bulunan Siverek kaymakamı Aziz Gölbaşı,” Güvenlik trafik bir hareketine bakar’ kapsamında içişleri Bakanlığımız tarafından bir kampanya düzenlenmişti. 1 Kasımdan bu yana bu kampanyamız devam ediyor. Bugün itibarıyla Türkiye genelinde eş eşzamanlı olarak trafik ekiplerimizce bu uygulamalar kontrol ediliyor. Bizde trafikçi arkadaşlarımıza nezaret ederek, sürücülerimize güvenli trafik bir hareketine bakar kapsamında emniyet kemerinin önemini belirtmeye çalışıyoruz. Bu şekilde şoförlerimizi uyarıyoruz. Emniyet kemerinin uygulanması bilimsel verilerde kaza sonrası ölüm riskini yüzde 45, ağır yaralanma riskini de yüzde 60 oranında indirdiğini gördüğümüz için bu uyarıları halkımıza yapıyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa