Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’da kırsaldan getirilen öğrenciler, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ŞanlıurfasporAnagold 24Erzincanspor maçını ilk kez statta izlemenin keyfini yaşadı.

        Şanlıurfaspor sezonun 12. haftasında sahasında Anagold 24Erzincanspor’u ağırladı. Yönetim aldığı kararla, 12 yaşından büyük gençleri, maçı ücretsiz bir şekilde izlemeleri için 11 Nisan Stadyumu'na davet etti. Bu kapsamda ilk kez bir maçı izlemek için stada gelen öğrenciler büyük sevinç yaşadı. Şanlıurfaspor’un 21 üstünlüğü ile biten maçta, ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 28. dakikada Behlül ve 65. dakikada Can Erdem kaydetti. Konuk 24Erzincanspor'un karşılaşmadaki tek golü ise 90. dakikada Ozan'dan geldi. Şanlıurfaspor'da Can Erdem, 72. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa