Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akçakale’nin en büyük kırsal mahallesi Pekmezli’de asfalt serimi öncesi stabilize yol çalışmaları başladı.

        Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçede merkez kırsal ayrımı gözetmeksizin gece gündüz üst yapı çalışmalarına devam ederek ilçenin yollarını ulaşımda hak edilen seviyeye çıkarıyor. Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın talimatları ile kırsal mahalleler tek tek yepyeni yollara kavuşurken ekipler şimdi de ilçenin en büyük kırsal mahallesi olan Pekmezli’de çalışmalara başladı. Mahalle içi sokaklarda asfalt serimi öncesi stabilize yol çalışmaları yapılıyor.

        Yalçınkaya beraberinde Belediye Encümeni İsmail Oldubaş ve Pekmezli Mahalle Muhtarı Ahmet Esmer ile çalışmaları yerinde inceledi. Ekiplere çalışmaların hızlandırılması talimatını veren Yalçınkaya, “Pekmezli Mahallesi Akçakale'nin en büyük mahallesi, önemli bir yer. Buna binaen burayı cazibe merkezi yapacağız. Sağlık ocağıyla, yollarıyla, caddeleriyle, ağaçlarıyla mükemmel bir merkez olacak. Bu gayretle çalışıyoruz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür ediyoruz. Çalışmaları bu hafta bitirmiş olacağız. Burası her şeye layık. İnşallah Akçakale'nin en güzel yeri olacak. Pekmezli halkına bu güzel hizmetlerin hayırlı olmasını Cenabı Hak'tan diliyorum” dedi.

        Yalçınkaya daha sonra mahalle sakinleriyle buluştu. Talep ve önerileri dinledikten sonra mahalleden ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa