Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 180 dönümlük alanda yapım çalışmaları devam eden millet bahçesinde incelemelerde bulundu.

        Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, beraberindeki teknik ekiple yapım çalışmaları devam eden 180 dönümlük millet bahçesi alanında incelemelerde bulundu. Akçakale yolu üzerindeki Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi arazisinde 180 dönümlük alanda yapımı başlayan Millet Bahçesi yeri daha önceden Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından tahsisi Eyyübiye Belediyesine yapılmıştı. İçerisinde mesire alanları, millet kıraathanesi, cami, çocuk oyun alanları, sosyal donatı alanları, bisiklet parkuru, yürüyüş yolları, spor alanları bulunuyor. Vatandaşların rahatça vakit geçirebilecekleri alanları barındıracak olan millet bahçesinin yapım çalışmalarının önümüzdeki bahar aylarında tamamlanacağı ve bölge sakinlerinin hizmetine sunulacağı belirtildi. Donanım anlamında Türkiye’nin en büyük 3’üncü millet bahçesi olma özelliğini taşıyan alanda açıklama yapan İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “Eyyübiye her şeyin en güzeline layık” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa