Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında Şanlıurfa’ya 4 altın, 4 gümüş ve 4 bronz madalya kazandıran Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcularını ziyaret etti.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi spor tesislerinde bilek güreşi antrenmanlarına devam eden sporcuları ziyaret ederek, milli takım antrenörü Şehmus Gültekin ve genç sporcularla sohbet eden Vali Erin, başarılarından dolayı gençleri tebrik etti. Genç sporcuların ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali Erin, onların başarısı için gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren bilek güreşi milli takım antrenörü Şehmus Gültekin ise bir ay sonra Romanya’da yapılacak dünya bilek güreşi şampiyonasına 5 sporcu ve milli takım antrenörü olarak katılacaklarını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa