Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA)ŞANLIURFA´nın Halfeti ilçesinde hırsızlık suçundan 10 farklı dosyası bulunan Ersin Kandemir (26), polis tarafından bir iş yerine girmeye çalışırken yakalandı.

        Olay, öğle saatlerinde ilçe merkezinde meydana geldi. Devriye gezen polis ekipleri, bir kişinin iş yerine girmeye çalıştığını fark etti. Polisi gören şüpheli kaçmaya çalıştı. Ekiplerin takibi sonucu şüpheli gözaltına alındı. Yapılan kontrollerde, şüphelinin daha önce araç, ev ve iş yerlerine girip elektronik eşya, elektrik kabloları, boru ve hortum çalan, hırsızlık suçundan 10 farklı dosyası bulunan Ersin Kandemir olduğu tespit edildi. Emniyete götürülen Kanademir, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.DHA-Güvenlik Türkiye-Şanlıurfa Ömer ŞULUL

        2021-10-20 17:45:47

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa