Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali LEYLAKÖmer ŞULUL/ ŞANLIURFA, (DHA)ŞANLIURFA´nın Suruç ilçesinde iş makinesi ile  çarpışınca tavanı kopan otomobilde yaşamını yitiren sürücü Emin Atçı ile baldızı Saime Zira´nın, kız isteme merasiminden döndükleri öğrenildi. Atçı ile Zira'nın cenazeleri toprağa verilirken, yaralı 6 kişinin tedavisi devam ediyor, iş makinesi operatörü Ali K. ise gözaltına alındı.

        Kaza, dün akşam saatlerinde Suruç'un Aligör Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Bozova ilçesinde oturan Atçı ailesi fertleri, bir yakınlarına kız istemek üzere Birecik´e gitti. Kız isteme merasiminin ardından Atçı ailesi mensupları, Emin Atçı yönetimindeki 06 BZG 368 plakalı otomobille evlerine dönmek üzere yola çıktı. Dönüş yolunda Atçı´nın kullandığı otomobil, Suruç ilçesi yakınlarında iddiaya göre tali yoldan kontrolsüz çıkan operatör Ali K.´nin kullandığı iş makinesi ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilin tavanı koparken, ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Emin Atçı ile yanında bulunan Sümeyya, İrem, Fatma ve Meryem Atçı ile Saime, Aziz ve Ali Asaf Zira, sağlık ekiplerince Suruç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına yaralılardan Emin Atçı ile baldızı Saime Zira, doktorların müdahalesine karşın kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavisi devam ederken, yaşamını yitiren Atçı ile Zira'nın cenazeleri ise otopsilerinin ardından Bozova ilçesinde defnedildi. Öte yandan kazaya neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan iş makinesinin operatörü Ali K.'nin sorgusu ise sürüyor.

        DHA-Güvenlik Türkiye-Şanlıurfa Ali LEYLAK-Ömer ŞULUL

        2021-10-14 12:40:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa