Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa 11 Nisan Spor Kompleksinde bulunan Reşit Köylü sahasının zemin döşemesinin yenilenmesi nedeniyle sökülen malzemeler, Vali Abdullah Erin’in talimatıyla yeniden değerlendirilerek 12 okula halı saha kazandırıldı.

        Vali Abdullah Erin’in, yaklaşık 5000 metrekarelik sentetik malzemenin ihtiyaç duyulan okullarda değerlendirilmesi talimatıyla başlayan çalışmalar sonucu, Şanlıurfa’daki Karaköprü ve Ahmet Hamdi Akseki İlkokulu, Ovabeyli, Keçikıran, Ulubağ, Şenocak, Halilürrahman, Dr. Cavit Özyeğin, Gazi, Mustafa Vedat Mutlu ve Borsa İstanbul Ortaokulları ile Karaköprü Teknik Lisesindeki beton sahalar sentetik çim sahaya dönüştürüldü. Her okula ortalama 500 metrekarelik döşeme işi için toplam 6 bin metrekare malzeme kullanılırken, yapılan her saha için 10 bin TL valilik tarafından karşılandı.

        Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü’nce kale ve fileleri de temin edilen okullardaki sahalar öğrencilerin hizmetine sunulurken, 2002 Vakıflar İlkokuluna da yeni bir basketbol sahası kurulumu tamamlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa