Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediyesi, gençlerin spor faaliyetlere katılmalarını sağlamak, sporu sevdirmek ve başarılı sporcular yetiştirme çalışmaları kapsamında judoda lisanslı sporcular yetiştiriyor.

        Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, “Sağlık ve Sporun Kalbi Haliliye” sloganıyla sportif çalışmalarını sürdürüyor. Her alanda gençlerin yanında olan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla gençlere spor alışkanlıkları kazandırmayı hedeflenen çalışmalarda Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezi'nde judo kursu açıldı. Lisanslı sporcular yetiştirilen kurslara gençlerin ilgisi büyük olurken, uzman eğitmenler tarafından Covid19 salgını tedbirleri çerçevesinde eğitimler gerçekleştiriliyor.

        Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, hafta içi her gün 08.00 ile 10.00 arası düzenlenen kursa kayıtların devam ettiği açıklandı. 7 14 yaş grubuna yönelik düzenlenen kurslara müracaatlar ise Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezinde alınacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa