Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, ilçede devam eden kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.

        Akçakale Belediyesi’nin ulaşımda çözüm odaklı ve sürdürülebilir projeleri sayesinde ilçeye yapılan 3 yeni kavşak ile trafikte yepyeni bir dönem başlıyor. Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın girişimleri, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile trafiği rahatlatmak amacıyla Halep yolu, Ceylanlı ve hastane yolu üzerinde 3 adet kavşak yapılıyor. Kavşakların yapımında sona yaklaşılırken bir yandan da çevre düzenlemesi, refüj ve kaldırım çalışmaları da yürütülüyor.

        Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya da çalışmaları yerinde inceledi. Yetkililere çalışmaların hızlandırılması talimatını veren Yalçınkaya, çalışmalar tamamlandığında ilçenin çehresinin değişeceğine dikkat çekti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa