Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’da aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan iki ailenin fertleri duruşmaya katılmak için geldikleri adliyede karşılaşınca kavga etti. Bıçakların da kullanıldığı kavgada 2 kişi yaralanırken 2 kişi de gözaltına alındı.

        Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa Adliyesi önünde yaşandı. İddiaya göre aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan iki aile, birbirlerine mahkemeye verdi. Duruşmaya katılmak üzere adliyeye gelen taraflar, burada karşılaşınca kavga etti. Bıçakların da kullanıldığı kavgada 2 kişi yaralandı. Olay yerine giden polis ekipleri, kavga edenleri güçlükle ayırırken yaralıların yakınları basın mensuplarının üzerine yürüyerek görüntü almalarını engellemeye çalıştı.

        Yaralılar, çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılırken kavgaya karıştıkları belirlenen 2 kişi gözaltına alındı.

        Polis bölgede önlem alırken kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa