Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eyyübiye Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarını Akşemsettin Mahallesinde sürdürüyor. Trafik yoğunluğunun fazla olduğu ara sokakları asfaltla buluşturan ekiplerin sonraki durağı ise 15 Temmuz mahallesi olacak.

        Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla üst yapı çalışmaları kapsamında ilçe genelinde asfalt çalışmalarını sürdüren ekipler, Akşemsettin Mahallesindeki bazı sokaklarda asfalt serim çalışmalarına başladı. Eyyübiye Belediyesi, uzun ömürlü yolları bölge sakinlerinin hizmetine sunuyor. Planlama dahilinde alt yapı çalışmaları tamamlanan sokaklarda üst yapı için kolları sıvayan ekiplerin hummalı çalışmaları vatandaşların da takdirini topluyor.

        Bölge sürdürülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar,” Eyyübiye Belediyesi mahallemizde asfalt çalışması başlattı. Sokaklarımız artık daha güzel olacak. Allah Başkanımızdan ve Eyyübiye Belediyesinden razı olsun“ ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa