Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, ilçenin en büyük grup yolunda tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Akçakale Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar ile ilçenin kırsalı üst yapıda modernleşmeye devam ediyor. Kırsal mahallelerde başlatılan asfaltlama atağı ile Kayalık, Yukarı Deren, Aşağı Deren, Fatmakuyu, Gülveren ve Zorlu kırsal mahallelerinde 12 kilometrelik grup yolu asfalt ile buluştu. Yalçınkaya beraberindekilerle çalışmaları yerinde inceledi ve yolun hizmete açıldığını müjdeledi. Asfaltlama ile ulaşımda büyük bir rahatlama sağlanacağını belirten Yalçınkaya, “Akçakale’nin bu yıl yaptığımız en uzun asfalt çalışmasıdır. Bu çalışma inşallah çok büyük bir rahatlama sağlayacak” ifadelerini kullandı.

        Yalçınkaya mahalle sakinleriyle de görüşüp bölgeden ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa