Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ekim Ayı Halk Günü Toplantısına katılan vatandaşlar ile bir bir görüşerek, talep ve önerilerini dinledi.

        Haliliye Belediyesi tarafından her ayın ilk Cuma günü düzenlenen Halk Günü Toplantısı, Ekim Ayında da Başkan Mehmet Canpolat’ın katılımı ile gerçekleştirildi. Haliliye Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi Konferans Salonunda yapılan düzenlenen Yardımcıları İhsan Ağcan, Mehmet Erol ve Mehmet Hamdi Kaysı ve birim müdürlerinin de yer aldığı toplantıda, Başkan Canpolat vatandaşlar ile bire bir görüştü. Vatandaşların talep ve öneri ile teşekkürlerini alan Başkan Canpolat, Haliliye Belediyesinin hizmet alanında olan taleplerin bir an önce yapılması için toplantıda hazır bulunan birim müdürlerine talimatlar verdi.

        Diğer kurum ve kuruluşların hizmet alanında olan hizmetler ile ilgili de not alınmasını ve ilgili kurumlara iletilmesi talimatını veren Canpolat, Halk Günü Toplantısına ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Haliliye Belediyesi olarak her ayın ilk cuması yaptığımız halk günümüz bugün de gerçekleştirmiş olduk. Vatandaşlarımızı misafir ettik. Bire bir kendilerini dinledik. Buradaki ilgili başkan yardımcılarımıza, müdürlerimize, personellerimize gereken talimatlarımızı verdik. Belediye olarak kapılarımız ve telefonlarımız sonuna kadar açık. Ha keza bizler de durmaksızın caddelerde sokaklarda vatandaşlarımıza misafir oluyoruz. İnşallah hep birlikte Haliliye’yi yönetmeye devam edeceğiz” dedi.

        Canpolat’ın toplantıya katılan tüm vatandaşlar ile görüşmesinin ardından Halk Günü Toplantısı sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa