Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın eşi Fethiye Canpolat, 17 Ekim Emzirme Haftası dolayısıyla anne adayları ile bir araya geldi.

        Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 1 7 Ekim Emzirme Haftası dolayısıyla düzenlenen programa Fethiye Canpolat Hanımefendi, Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ile anne adayları katıldı. Programda anne adaylarına hitap eden Hanımefendi Canpolat, annelik ve anne sütü ile ilgili bilgiler verdi. Anne sütünün önemine değinen Fethiye Canpolat Hanımefendi, kadınların bu konuda duyarlı olması gerektiğini vurguladı.

        Program sonrası Fethiye Canpolat Hanımefendi, anne adaylarına 700 adet puset hediye etti. Anne adayları da, puset hediyesinden dolayı Hanımefendi Canpolat’a teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa