Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kuveyt Ankara Büyükelçisi Ghassan Yousef Abdulbari Al Zawavi’yi makamında ağırladı.

        Bir dizi temasta bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Kuveyt Ankara Büyükelçisi Ghassan Yousef Abdulbari Al Zawavi, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret etti. Büyükşehir şeref defterini imzalamasının ardından Büyükelçi Zawavi ile görüşen Başkan Beyazgül, Zawavi’yi Şanlıurfa’da ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, “Kuveyt Büyükelçimiz ve kardeşimiz, dostumuz Ghassan Yousef Abdulbari Al Zawavi Şanlıurfamızı ziyarete geldi. Şanlıurfa bir ensar şehri. Yakından tanıyayım, problemlerini öğreneyim, insanlarını tanıyayım diye bir Kuveyt Büyükelçisinin buraya ziyarete gelmesi bizi gerçekten çok mutlu etti. Büyükelçi Ghassan Yousef Abdulbari Al Zawavi ve devlet başkanına teşekkür ediyoruz. Kuveyt ve Türkiye’nin istişare edeceği çok konular var. Birçok ortak nokta var. Biz bu buluşmamızı ilerde daha verimli çalışmalara dönüştüreceğiz. Biz şunu arzu ederiz ki bu güzel ziyareti dünyanın diğer ülkeleri de örnek alsın. Bütün Kuveyt halkına da buradan selamlarımı iletiyorum” dedi.

        Kuveyt Ankara Büyükelçisi Ghassan Yousef Abdulbari Al Zawavi da, “Bu ziyaretten dolayı müşerref oldum. Şanlıurfa’ya ikinci ziyaretim. Bir daha tekrar gelmeyi düşünüyoruz. Daha güzel günler için geleceğiz. Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ederim” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa