Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediyesi, yaklaşan kış ayları öncesi vatandaşları yol sıkıntısı yaşamaması için kırsal mahallelerden Mutluca’da yol yapım çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

        İlçe genelinde hizmet atağını sürdüren Haliliye Belediyesi kırsal mahallelerde kış ayları öncesi herhangi bir yol sıkıntı yaşanmaması adına 4 ayrı ekiple mahalle içi yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallerden Konuklu ve Karatepe kırsal mahallerinde yol yapım çalışmaları sürerken Mutluca Mahallesi’nde de başlayan yol yapım çalışmaları son sürat devam ediyor.

        Yürütülen çalışmalar hem ilçe merkezi hem de kırsal mahallelerde vatandaşların takdirini toplamaya devam ederken, Mutluca Mahalle sakinleri, emeği geçen yetkililere teşekkür etti. Çalışmalarını kısa sürede tamamlamayı planlayan ekipler, diğer kırsal mahallelerde çalışmaları başlatmayı hedefliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa