Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Engelli Koordinasyon ve Yaşam Merkezi'nde eğitim alan özel sporcu Ömer Faruk Culaz, Antalya'da katıldığı Özel Sporcular Yavuz Kocaömer Masa Tenisi Bölge Şampiyonası’ndan altın madalya ile dönüyor.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, sporun her branşında üst üste aldığı başarılar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Şanlıurfa, bu kez masa tenisinde özel sporcu Ömer Faruk Culaz ile bir gururu daha yaşadı. Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Türkiye'nin en büyük engelli ve koordinasyon merkezi olan Şanlıurfa Engelli ve Yaşam Merkezinde eğitim alan özel sporcu Ömer Faruk Culaz, Antalya'da katıldığı Özel Sporcular Yavuz Kocaömer Masa Tenisi Bölge Şampiyonasında altın madalya almaya hak kazandı. Rakiplerini birer birer geçerek büyük gurur yaşatan özel sporcu Culaz'a şampiyonada Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Başkanı Serdar Yıldırım eşlik etti. Ödül töreninin ardından bir değerlendirme yapan Yıldırım, "Şanlıurfa, Büyükşehir Belediyemizin yatırımları ve katkıları sonrası meyvelerini topluyor. Sporculumuz Ömer Faruk Culaz'ı tebrik ediyor ve tüm bu başarılarda bizlere emeklerini hiç bir zaman esirgemeyen Başkanımız Nihat Çiftçi'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerini kulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa