Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA´nın Suruç ilçesinde, AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, 4 yıl önce diyabet nedeniyle sol bacağını kaybeden ve plastik sandalyeyi baston gibi kullanmak zorunda kalan Sadık Akyüz'e tekerlekli sandalye hediye etti.

        3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Suruç´ta yalnız yaşayan ve plastik sandalyeyi baston gibi kullanmasıyla haberlere konu olan Sadık Akyüz´ü evinde ziyaret etti. Milletvekili Yıldız, geçici olarak tekerlekli sandalye hediye ettiği Akyüz'e, akülü araç alınacağını, ayrıca engelli maaşı bağlanması ve ev ihtiyaçlarının karşılanması için yardımcı olunacağını söyledi Akyüz de duyarlılığından dolayı Yıldız'a teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa