Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen ve şefliğini Müslüm Yıldırım’ın yaptığı Türk Sanat Müziği Konseri, dinleyenlerin beğenisini topladı.

        Sanat alanında yürüttüğü çalışmalara her gün bir yenisini daha ekleyen Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Türk Sanat Müziği Konseri düzenledi.

        Milli Eğitim Konferans Salonundaki konsere Belediye Başkan Yardımcıları Aysel Göncü, Haci Kanduza, Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ, Meclis Üyeleri Abdülkadir Altundağ ve İmam Fidanoğlu ile sanatseverler katıldı. Kanun Sanatçısı Müslüm Yıldırım’ın şefliğini, İsmail Hakkı Karaca’nın ise solistliğini yaptığı konser, dinleyenler tarafından beğeni topladı. 2 saat süren konserde solist Karaca, Hicaz, Hicazkar ve Kürdi makamlarından şarkılar seslendirdi.

        Konserin ardından sazende ve hanendelere, hediye verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa