Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 400 yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğa kışlık giysiler dağıtıldı.

        Merkezi Siverek’te bulunan Siverek Der ile Uluslar arası yardım faaliyetlerinde bulunan Yedibaşak Derneği işbirliğiyle açılan mağazada ihtiyaç sahiplerine kışlık elbise dağıtıldı. İlçenin Güney Mahallesinde dualarla açılışı yapılan şefkat giysi mağazasında, daha önce tespit edilen ihtiyaç sahipleri alışveriş yapar gibi yüzlerce çeşit elbise ve ayakkabı arasında kendisine en uygun giysileri para ödemeden alabiliyor. Toplamda 400 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğun giydirilmesi planlanan yardım ile ilgili açıklamada bulunan Yedibaşak Siverek Temsilcisi Abdulgafur Elçi, "Yetim ve fakir vatandaşlarımız için açtığımız mağazamızda 400 kişiye giysi ve ayakkabı yardımında bulunuyoruz. Yedibaşak olarak dünyanın birçok yerinde ihtiyaç sahibi insanlara yardım ediyoruz. Siverek’te de hayırseverlerin katkısıyla böyle güzel bir çalışma yaptık Allah katkısı olan herkesten razı olsun” dedi

        Siverek Derneği Başkanı Sezai Çetin’de, 2012 yılından bu yana insanı ve İslami faaliyetleri dernek olarak yürüttüklerini belirterek, bu yardım çalışmalarında kendilerine destekçi olan herkese teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa