Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Halfeti ilçesinde yatırımlarını sürdürüyor.

        Halfeti, atık su arıtma tesisine kavuşacak

        Şanlıurfa merkezinde olmak üzere birçok ilçede yapılan ve faaliyette olan atık su arıtma tesislerinin biri de Halfeti ilçesinde yapılacak. Halfeti ilçesi atık su arıtma tesisi için projelendirme çalışmalarında sona gelindi.

        Halfeti ilçe genelinde bugüne kadar toplamda 74 bin 238 metre içme suyu hat döşemesi gerçekleştirildi. İlçe genelinde sürdürülen alt yapı çalışmalarından olan içme suyu hat döşeme ve gurup içme suyu projeleri sayesinde ilçe merkezi olmak üzere kırsal mahallelerde suya kavuştu. Bu kırsal mahallelere içme suyu ulaşımı anlamında içme suyu depoları da yapıldı. Bununla birlikte Halfeti ilçesine 4 bin 771 metre kanalizasyon hattı, bin 191 metre yağmur suyu hattı döşenmiş olup alt yapı hizmetleri ve projeleri devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa