Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, pazar mesaisinde parkta vakit geçiren ve kütüphanelerde ders çalışan gençlerle bir araya gelerek, sohbet etti.

        Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek, taleplerini yerinde dinleyen Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, pazar mesaisinde de vatandaşlarla buluştu. Ali Şelli Parkında vakit geçiren vatandaşlarla sohbet eden Demirkol, vatandaşların talep, öneri ve teşekkürlerini de aldı. Gelen iletilerin çözümü için ilgili müdürlüklere talimatlarda veren Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili vatandaşlarla fikir ve görüş alışverişinde bulundu.

        Başkan Demirkol, parktaki vatandaşlarla görüştükten sonra gece 24.00’e kadar hizmet veren Haliliye Belediyesi Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezine geçti. Buradaki kütüphanelerde ders çalışan gençlerle bir araya gelip, sohbet eden Demirkol, gençlere tecrübe aktarımında da bulundu. Gençleri önemsediğini ve bu nedenle Haliliye Belediyesi olarak gençliğe hizmet ettiklerini anlatan Demirkol, ders çalışma salonları ve kütüphanelerin her zaman için hizmetlerinde olduğunu hatırlattı.

        Demirkol, gençlerle görüştükten sonra merkezden ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa